Bekers
vanaf 269,00

Voor warme en koude dranken, ijs, frozen yoghurt of snacks: Met onze bekers weet u uw lekkernijen bijzonder fraai te presenteren. Heeft u het graag lekker warm? In onze dubbelwandige bekers blijft uw koffie langer op temperatuur. En wanneer u het hoofd liever koel houdt: Vanaf een oplage van 1.000 stuks kunt u uw frisse traktatie uit onze naar uw wens bedrukte ijsbekers lepelen. Alle bekers zijn praktisch mee te nemen of te geven en weten met uw logo of slogan behoorlijk indruk te maken. Overigens: Ook snacks voelen zich best thuis in onze ijsbekers. Dus wat denkt u van een portie popcorn voor onderweg?
Al onze bekers zijn handig om mee te nemen en mee te geven en maken, bedrukt met uw logo of slagzin, een bijzondere indruk. Voor promotie acties adviseren wij onze bekers met tegoedbon. De buitenwand van de dubbelwandige beker is voorzien van een geperforeerde tegoedkader; gemakkelijk los te scheuren en mee te nemen.

Ons drukwerk is natuurlijk van topkwaliteit, voor een scherpe prijs en als er haast bij is kunnen we ook overnight produceren en de dag erna leveren. Deze mogelijkheid geldt niet voor alle producten, sommige producten vereisen een langere droogtijd.

Onze prijzen zijn inclusief bezorging aan huis, (UPS) persoonlijk kundig advies, handling en toezicht op kwaliteit.Bedrukte bekers

Formaat Informatie
0,2 liter aanvragen
0,3 liter aanvragen

Bedrukte espressobekers

Formaat Informatie
0,1 liter - doorsnede 6,3 cm, hoogte 5,6 cm aanvragen

Ijsbekers

Formaat Informatie
0,2 liter aanvragen
0,3 liter aanvragen

Bekers met tegoedbon

Formaat Informatie
0,2 liter aanvragen
0,3 liter aanvragen