Vier experts in communicatie en techniek maken het verschil

Wij hebben een enorme passie voor ons vak en worden elke dag met veel plezier uitgedaagd door nieuwe ideeŽn en wensen van onze klanten.

De mensen achter CRE8media

Bij CRE8media maakt een team van vakkundige, gedreven en enthousiaste mensen het verschil. Of het nu gaat om de creatie of het beheer van uw website, op maat ontwikkelde software of doelgerichte grafische vormgeving; bij de prettig gestoorde professionals van CRE8media bent u aan het juiste adres. Het geheim van ons succes is een perfecte samenwerking tussen designers en techneuten, onze Willie Wortels, die leven voor de techniek en daar passie voor hebben. Hierdoor zijn wij in staat om ontwerp en techniek naadloos met elkaar te verbinden.

Klik hierboven op de namen van onze mensen om meer te weten over hun kennis, skills en interesses.

Onze jonge talenten

Een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering is het aanmoedigen en motiveren van jong talent. Dat houdt ons scherp. We hebben een bloeiende afstudeer- en stagecultuur en onze jonge talenten doen veel meer dan alleen koffiezetten. Ze zijn volwaardig lid van ons team en we zorgen ervoor dat ze waardevolle ervaring opdoen door ze actief te laten meewerken en meedenken.


Momenteel zijn er 3 leerlingen van de Gilde opleiding apllicatie ontwikkelaar te Roermond werkzaam bij CRE8media:

Lei Zheng
Raphaël van Marion
Sjoerd Kocken

Volg je een opleiding en heb je interesse om stage te lopen bij een leuk en creatief bedrijf, klik dan op onderstaande button en meld je aan. Wij nodigen jou graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Onze voorkeur gaat uit naar 2 leerlingen die elkaar aanvullen en enige kennis hebben op gebied van frontend en programmering.

Aanmelden stageplek