Onze bedrijfsnaam is gewijzigd. Bekijk onze nieuwe website: SOFCO.NL

Succesverhalen

CRE8media heeft in het verleden al enkele successen geboekt waar wij natuurlijk apetrots op zijn.

Website Gemeente Roermond gekozen tot beste gemeente website van Nederland

Een van de mooiste successen voor CRE8media was het ontwerpen van een website voor de gemeente Roermond. Deze werd in 2004 door een publiekspanel van 2000 personen unaniem gekozen tot beste gemeente-website van Nederland. Toenmalig Minister Tom de Graaf heeft voor het behalen van dit resultaat een cheque overhandigd aan de gemeente Roermond van maar liefst
€ 10.000,- De gemeente Roermond heeft sindsdien regelmatig gebruik gemaakt van onze diensten.

Lees hier de ervaring van de gemeente Roermond met CRE8media.

Burgemeester Aboutaleb opent platform Middellandstraat te Rotterdam

CRE8media heeft in samenwerking met LMG (Local Media Group) voor de gemeente Rotterdam een platform ontwikkeld waar alle ondernemers in de Middellandstraat te Rotterdam op gepresenteerd worden en waar alle ondernemers tonen welke producten, diensten en aanbiedingen ze te bieden hebben. CRE8media is vooral trots dat de burgemeester van Rotterdam, dhr. Aboutaleb, in eigen persoon het platform op 24 december 2016 officieel heeft geopend.

Bekijk het platform via: www.middellandstraat.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten