Sif Group bv werkt voornamelijk internationaal in de wind- en offshore industrie. De producten zijn gemakkelijk te omschrijven maar moeilijk te beschrijven en in beeld te brengen. We zochten een website ontwikkelaar die Sif Group bv perfect in beeld kon brengen zodat bezoekers van onze site een goede indruk van het bedrijf kregen.

Vele aanbieders dachten hier te lichtzinnig over en meenden met een aantal foto’s per e-mail een website voor ons te kunnen ontwikkelen. Maurice van Kessel heeft echter een bezoek aan ons bedrijf gebracht en hij kreeg hierdoor een indruk die noodzakelijk is om Sif Group bv op de juiste manier te profileren. Zeer snel na zijn bezoek werd een concept aangeleverd waaruit wij meteen concludeerden dat CRE8media voor ons de juiste kandidaat zou zijn. Na enkele kleine aanpassingen werd de website perfect opgeleverd.

Naast dit alles heeft CRE8media ook voor ons de hosting verzorgd via een hun bekende partij, ook de ondersteuning achteraf (kleine wijzigingen of tijdelijke toevoegingen) werden door CRE8media perfect afgehandeld.

In het kort gezegd is CRE8media een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen
ICT Department
Sif Group bvVorige pagina