Twee jaar geleden sprak ik Max van MAXelaardij tijdens een netwerkbijeenkomst. Hij vertelde enthousiast over de groei van zijn bedrijf. Trots liet hij zijn website zien. Dat de website en het succes van zijn makelaarskantoor samen hingen, was voor hem buiten kijf. Ik ging dan ook met een visitekaartje van CRE8media naar huis.

Opvallend was het snelle reageren van Maurice van Kessel op mijn offerte aanvraag. Ook het eerste idee voor mijn site volgde al snel na ons kennismakingsgesprek. We waren geraakt door de gekozen vormgeving, precies passend bij dat wat we als bedrijf wilden uitstralen.

Inmiddels is zowel onze site voor particulieren als de site voor bedrijven door Maurice verzorgd. Eigenzinnig als we zijn, wilden we vaker net even iets anders en fantaseerden we zelf mee aan de hand van de aangeboden ontwerpen. Erg prettig is dat Maurice geen enkel probleem blijkt te hebben met het omzetten van de diverse ideeën in een passende vormgeving. Hij dringt zijn ideeën niet op en is daarin erg klantgericht.

Overtuigt u zelf van het mooie resultaat

José LendersVorige pagina