Hotel Alpenhof - Zillertal Oostenrijk

Zillertal Oostenrijk

Over Hotel Alpenhof - Zillertal Oostenrijk

Kom tot rust en geniet van een welverdiende vakantie in Hotel Alpenhof in Fügen, Oostenrijk.

Maak uw hoofd leeg en ontdek wandelend, fietsend, met de auto of op de ski’s het schilderachtige Zillertal. Lente, zomer, herfst of winter: in het Zillertal is elk seizoen prachtig. Een fijne hotelkamer of appartement bij Alpenhof is de ideale basis om dit fantastische gebied te ontdekken: zo wordt uw vakantie puur genieten! 

CRE8media heeft voor Hotel Alpenhof een website ontwikkeld in twee talen, Nederlands en Duits. De website wordt door het Hotel zelf beheerd via het CMS Building Blocks. CRE8media heeft diverse functie op gebied van SEO in de website voor Hotel Alpenhof geïmplementeerd. De website is tot stand gekomen in samenwerking met Deteye Ontwerp.

Ervaring van Hotel Alpenhof met CRE8media
Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Maurice is een zeer correcte man. Hij heeft aan enkele woorden genoeg om te begrijpen wat je bedoelt. Hij heeft goede ideeën en tips. Al onze wensen werden meteen naar volle tevredenheid uitgevoerd. Ook nu de website online staat en wij iets aangepast willen hebben, wordt dit meteen uitgevoerd. Wij zullen CRE8media sterk aanbevelen bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare webdesigner zoeken.

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten