Middellandstraat

Rotterdam

Over Middellandstraat

Middellandstraat.nl is het platform van alle winkeliers en ondernemers van de Middellandstraat in Rotterdam

Tot en met 2018 zijn we bezig om samen met bewoners, pandeigenaren en de gemeente de straat voor bezoekers aantrekkelijker te maken om te winkelen en boodschappen te doen.

De 1 e Middellandstraat is via het Centraal Station Rotterdam te bereiken met:
Tram 21 richting Woudhoek
Tram 23 richting Marconiplein
Tram 24 richting Holy
Uitstappen bij de derde halte. Of je kunt er ook rustig heen wandelen.

De straat moet een plek worden waar je op reis kan en waar je unieke winkels en producten kan vinden. De komende drie jaar zullen de winkels daar hard aan gaan werken om u te verrassen. Maar nu al kan je er allerlei producten krijgen: de oer-Hollandse kip van de grill van Koolmees, producten uit Eritrea, India, Portugal, Pakistan, Suriname, Nigeria, Marokko, China, Turkije. En je kan rustig genieten bij cafés zoals Iety en Dates.

We nodigen u uit om in de Middellandstraat te komen winkelen en nu al verbaasd te staan wat u hier allemaal bij ons kan vinden. En u kunt alle winkels op dit platform bezoeken voordat u naar ons toekomt. 

De website voor de ondernemers van de Middellandstraat te Rotterdam is ontwikkeld in samenwerking met Manuela Porceddu
 
Op 24 december 2016 is het platform officieel geopend door de burgemeester van Rotterdam, dhr. Aboutaleb. 

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten