Yoobop

Nederland

Over Yoobop

Dé zoekmachine voor alle Nederlandse webshops

YOOBOP! biedt alle webshops in Nederland een betaalbaar platform zodat ook de kleinere een verkoopkanaal hebben waarmee ze zich kunnen tonen aan een groot publiek. YOOBOP! is de mening toegedaan dat het online landschap gedomineerd wordt door plm. 500 webshops terwijl er meer dan 30.000 webshops zijn. Consumenten zien hierdoor maar een heel klein deel van het werkelijke online aanbod. Door elke webshop gelijk te behandelen door hun een advertentiekanaal te bieden tegen een zeer betaalbaar tarief creëren we kansen voor elke webshop om zich aan een groot publiek te tonen.

YOOBOP! Maakt geen verschil tussen groot of klein, kapitaalkrachtig of niet. Voor YOOBOP! is elke webshop gelijk en wordt elke webshop dezelfde kansen geboden om gevonden te worden. Dit realiseren we doormiddel van een vast laag maandtarief van €49 excl. 21% btw. Of een jaartarief €499 excl. 21% btw. Met ander woorden! Voor slechts €1,37 per dag heb je als ondernemer de beschikking over een online marketingkanaal dat in Nederland wil uitgroeien tot de grootste aanbieder van online producten. Met YOOBOP! krijgt de consument uiteindelijk een groter en gevarieerder aanbod omdat veel kleine webshops heel mooie producten aanbieden. Producten die grote aanbieders niet verkopen omdat er te weinig vraag naar is.

  Onze werkzaamheden
  • Huisstijl verzorgd
  • Logo ontwerp
  • Ontwerp website
  • Website ontwikkeld
  • Maatwerk software ontwikkeld
  • Zoekmachine ontwikkeld
  www.yoobop.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten