Mister Aqua

Vlodrop

Over Mister Aqua

Watercoolers, bronwater en service van Mister Aqua

Mister Aqua levert en installeert in heel Nederland en België flessenwatercoolers en leidingwatercoolers bij bedrijven, instellingen, resellers, evenementen en ook bij u thuis.

Het eigen Mister Aqua serviceteam zorgt voor het hygiënisch onderhoud en de aflevering van bronwater en bijbehorende artikelen. Als onafhankelijk Limburgs familiebedrijf levert Mister Aqua al 20 jaar uitsluitend watercoolers en toebehoren. Wij zijn de experts als het gaat om bronwatercoolers, waterleidingcoolers en watersolutions op maat voor uw onderneming of instelling.

Wij leveren rechtstreeks op locatie en zijn al jarenlang hoofdsupplier van watercoolers voor ondernemingen als Office Depot, Staples en Buurman Facilitaire Producten.

Mister Aqua staat garant voor:
✔ professioneel advies op maat
✔ uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
✔ hoogste kwaliteitstandaarden
✔ producten die voldoen aan alle hygiëne-eisen
✔ snelle en correcte levering in Nederland, België en Duitsland

De website voor Mister Aqua is ontwikkeld in samenwerking met Deteye ontwerp

    Onze werkzaamheden
    • Ontwerp website
    • Website ontwikkeld
    • CMS koppeling
    Binnenkort

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten