PariTech bvba

Genk

Over PariTech bvba

PariTech heeft passie voor machines en is leverancier voor industrie en bouw, zowel regionaal als nationaal

PariTech streeft ernaar hun klanten ondersteuning te bieden in alle segmenten van de bouwindustrie, zoals in sloop- en recyclagetoepassingen, werfvoorbereidingwerken en wegenbouw, maar ook in ons uitgebreide productportfolio van perslucht- en stroomproductie, tot pompen, handgereedschap voor bodemverdichting en beton, en hydraulische werktuigen.

PariTech werkt samen met diverse onderdelenleveranciers welke beschikken over wereldwijde distributiecentra op strategische plaatsen wat een snelle levering garandeerd, vaak de volgende dag al. Ons aanbod van originele onderdelen, goed opgeleide technici, efficiënt machinepark- en voorraadbeheer en energiezuinige productieprocessen en - eenheden zorgen voor lagere bedrijfskosten voor u gedurende de ganse levensduur van uw apparatuur.  Wij houden ons bezig met het onderhoud, zodat u zich kunt focussen op uw werkzaamheden. En hierdoor kunt u het maximum halen uit uw productiviteit.

De website voor PariTech is ontwikkeld in samenwerking met Deteye ontwerp

    Onze werkzaamheden
    • Ontwerp website
    • Website ontwikkeld
    • CMS koppeling
    www.paritech.be

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten