Mooos

Nederland

Over Mooos

Moos, voor restaurants & eetgelegenheden.

Onze ervaring is dat (online) marketing vaak een ondergeschoven kindje is bij heel veel Horeca bedrijven. Sommigen besluiten om een samenwerking aan te gaan met bedrijven zoals bijvoorbeeld Groupon of Social deal en betaald men een hoge marketing fee (20- 35%!). Daarnaast is men verplicht een hoge korting te bieden op arrangementen of menu's. Op zichzelf is dat nog niet zo heel erg, mits men ook iets doet met de gegevens van de gasten die door deze aanbieding in uw horeca gelegenheid zijn gekomen. Helaas blijkt dat dit nagenoeg niet gebeurd. Anderen zitten met hun handen in het haar zich af te vragen hoe ze hun zaak vol gaan krijgen.

Even een vraag aan U. Kent u de gasten die bij uw hebben gegeten? Weet u hun naam, e-mailadres, geboortedatum, hoeveel ze bij u hebben besteed? Bij de meesten is het antwoord... Eigenlijk niet!!

Waarom dan niet?
Bijna iedereen is tegenwoordig gewend om bij hun aankoop zijn/haar gegevens af te geven. Bedenk voor uzelf eens welke meerwaarde dit voor uw bedrijf zou hebben als u de beschikking heeft over een database met duizenden consumentengegevens.

  Onze werkzaamheden
  • Huisstijl verzorgd
  • Logo ontwerp
  • Ontwerp website
  • Website ontwikkeld
  • Maatwerk software ontwikkeld
  • Slim reserveringssysteem ontwikkeld
  www.mooos.nl/

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten