Eye on Retail

Waalwijk

Over Eye on Retail

Til uw klantbeleving naar een hoger niveau met Eye on Retail

Eye on Retail helpt u bij het verschaffen van inzichten rond de tevredenheid van uw klanten en met het bouwen van actieplannen om klantloyaliteit te verhogen. Dit kan o.a. door Mystery Shopping, Testaankopen en het afnemen van Klanttevredenheidsenquêtes. Eye on Retail is actief op de verkoopafdeling maar ook de Kassa, Serviceafdeling, Logistiek, After Sales, Calling en Mailing. Op deze manier krijgt u een volledig beeld van de Customer Journey.

Elke klant heeft een eigen Real-Time Op Maat Dashboard wat te raadplegen is via laptop, Tablet of Smartphone waarop de totaascore per bezoek zichtbaar is maar ook per afdeling en zelfs per medewerker. De onderliggende rapporten van de Mystery Shoppers zijn eenvoudig te downloaden. Maakt u uw klanten blij en tevreden? Deze vraag is eenvoudig te beantwoorden met de Net Promotor Score. Aan de hand van elke individuele ervaring met één van uw medewerkers volgt er een NPS score. Ook deze score is zichtbaar in uw dashboard. Eye on Retail rapporteert u de resultaten van elk bezoek dezelfde dag. Waarom dezelfde dag?  Alleen dan heeft het echt waarde. 

Coaching vanuit uw Real-Time Op Maat Dashboard, gerealiseerd door CRE8media.

Bekijk hier live het technische- en zoekmachine beoordelings rapport!

  Onze werkzaamheden
  • Ontwerp website
  • Website ontwikkeld
  • User friendly dashboard ontwerp
  • Maatwerk software ontwikkeld
  www.eyeonretail.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten