Consulent Zelfstandig Wonen

Helden-Panningen

Over Consulent Zelfstandig Wonen

Iedereen wordt een dagje ouder, maar op welke manier? Consulent Zelfstandig Wonen adviseert en helpt u hierbij

Iedereen wordt een dagje ouder, maar op welke manier? Het liefst blijven mensen in hun eigen huis wonen, maar door fysieke barrières wordt dat soms lastig. Hoe kunnen mensen toch zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen? Door middel van advies op maat draagt de consulent zelfstandig wonen hier graag haar steentje aan bij.

Langer zelfstandig wonen is, naast de participatiemaatschappij, een essentieel onderwerp geworden voor alle spelers op de woningmarkt. Hoe pakken we dit aan en vooral: waar moet aandacht aan besteed worden bij het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen of bij renovatieprojecten?

Met een zo groot mogelijke toegankelijkheid en bruikbaarheid van de woning is iedere woonconsument gebaat. Naast de specifieke deskundigheid op het gebied van toegankelijkheid en praktische bruikbaarheid is Ypkje thuis in het aanbod van hulpmiddelen evenals in de mogelijkheden met betrekking tot domotica. Dit alles maakt haar tot een interessante partner om mee samen te werken aan het levensloopbestendig maken van de woning. Het gebruiksvriendelijker maken van de woning vraagt om een andere blik en om afscheid te nemen van de gedachte “zo doen we het altijd”.

In een aantal situaties is het aanpassen van de woning niet wenselijk en wordt er gekozen voor het wonen in de directe nabijheid van een mantelzorger. Als seniorkeurmakelaar is Ypkje eveneens op de hoogte van de mogelijkheden tot het plaatsen van een mantelzorgwoning.

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten