Camper Club Nederland

Nederland

Over Camper Club Nederland

Dé Camper Club van Nederland!

De CCN is opgericht op 24 oktober 2002. De CCN is de grootste camper club in Nederland en kent geen betaalde bestuurders, alle medewerkers zijn vrijwilligers. Naast de recreatieve evenementen organiseert de CCN tweemaal per jaar een bijeenkomst voor de leden: in het voorjaar is dat de Algemene Ledenvergadering en in het najaar wordt tijdens een vergadering de stand van zaken besproken. Op de Algemene Ledenvergadering (Bollenevent), worden ook eventuele nieuwe bestuursleden gekozen en het financiële jaarverslag gepresenteerd. Tijdens de tweede vergadering (Bietenevent) wordt bekeken of alles naar wens van de leden is verlopen. De CCN kent geen betaalde bestuurders, alle medewerkers binnen de CCN zijn vrijwilligers.

Naast de recreatieve evenementen organiseert de CCN tweemaal per jaar een bijeenkomst voor de leden: in het voorjaar is dat het Bollenevent met de Algemene Ledenvergadering  en in het najaar wordt tijdens het Bietenevent de stand van zaken besproken.

CRE8media heeft de website voor Camper Club Nederland ontwikkeld in samenwerking met Shiftadvisor

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten