Local Media Group

Nederland

Over Local Media Group

Nederland heeft alles, maar je moet wel weten waar!

Ten behoeve van de Retail, Horeca, ZZP en MKB heeft Local Media Group (LMG) in smaenwerking met CRE8media diverse online platforms ontwikkeld als betaalbaar alternatief voor Google, Facebook, DTG (telefoongids.nl), Marktplaats.nl, Bol.com, Beslist.nl, Vergelijk.nl, Couvert.nl, TripAdvisor.nl, iens.nl, de vele kortingssites etc.

De combinatie van onze landelijke én lokale platforms vormen tezamen de meest uitgebreide omni-channel en online marketinginstrumenten voor individuele en collectieve online marketing van dit moment. Vooral vindhet.in is dé kapstok waaraan alle online platforms die LMG ontwikkelt (en nog gaat ontwikkelen) wordt opgehangen. Onze missie is het om Nederlandse ondernemers online te verenigen, hen hierbij te helpen en veel te besparen op online marketing- en reclamekosten. Dit gaan we realiseren door Nederlandse ondernemers (maar ook non-profit organisaties) te voorzien van online tools die men kan inzetten voor een betaalbare en professionele online présence. Ondernemers dienen zich ervan bewust te zijn dat omni-channel het volgende oplevert:

1. de huidige vaste klanten behouden voor het bedrijf.
2. de gewenste doelgroep interesseren voor het bedrijf. 

  Onze werkzaamheden
  • Huisstijl verzorgd
  • Logo ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Maatwerk software ontwikkeld
  • Zoekmachines ontwikkeld
  • Drukwerk ontwikkeld
  www.localmediagroup.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten