Byloca

Nederland

Over Byloca

Adverteren, etaleren en klantenbinding

Adverteren wanneer jou dat uitkomt! Via desktop of met je smartphone stel je zelf je digitale etalage, menukaart of showroom samen waardoor klanten kunnen zien wat je te bieden hebt. Transparantie is belangrijk want de consument oriënteert zich eerst op internet alvorens een aankoop te doen.

Byloca zorgt ervoor dat je via diverse platforms op internet gezien wordt. Door gebruik te maken van Byloca kun je alles in één keer bijwerken. Acties, advertenties, evenementen, etalage of menukaart zijn voor de consument te vinden via je eigen website, via de Byloca website, de Byloca consumenten app, de lokale (gemeente) platforms en via het (gratis) bedrijventelefoonboek. Vanaf nu zijn je acties altijd en overal up-to-date.

Met byloca blijf je in contact met je klanten en ontwikkel je een eigen online klantenbestand. Klantgericht adverteren is inspelen op wat je klanten graag willen. Hiervoor dien je in contact te staan met je klanten. Met Byloca ben je dit 24/7. Via Byloca kunnen consumenten zich aanmelden als volger van jouw bedrijf, deze consumenten zijn geïnteresseerd in jouw bedrijf, je diensten of producten en willen continu op de hoogte blijven van jouw acties.

  Onze werkzaamheden
  • Concept ontwikkeling
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Maatwerk software
  • Drukwerk ontwerp
  • Drukwerk realisatie
  • Fotografie
  www.byloca.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten