Madame Trudo

Roggel

Over Madame Trudo

Speciaalzaak voor damesmode in de grotere maten.

Madame Trudo in Roggel is een begrip als het op mode met een maatje meer aankomt. Niet alleen klanten uit de regio, maar uit heel Nederland en België komen keer op keer terug bij deze speciaalzaak die met een bijzonder uitgebreide en gevarieerde collectie in de maten 46 tot en met 60 aan elke smaak tegemoet komt.

Het begon allemaal bijna dertig jaar geleden, in 1982, toen het echtpaar Klompen-Verstappen in een slaapkamer begon. Al vlug kwam de hal erbij en een kopje koffie werd door de klanten gewoon gezellig in de huiskamer gedronken. Het werd steeds drukker en na enkele jaren werd dan ook gezocht naar een nieuwe, volwaardige locatie. Dat werd een pand aan de Koppelstraat 24, waar de zaak nog steeds is gevestigd. Na een uitbreiding in 1990 beschikt Madame Trudo daar tegenwoordig over een sfeervolle, overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 220 m2.
 
Met die veelzijdige en brede collectie en met enthousiaste medewerkers die de klant begeleiden met een deskundig advies heeft Madame Trudo in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die weten dat ze er altijd een mooie aanvulling voor hun garderobe vinden, die de ruime, gratis parkeergelegenheid op prijs stellen en die nog altijd onder het zoeken een lekker kopje koffie drinken. Alleen niet meer in de huiskamer.
 
Madame Trudo maakt sinds 2010 gebruik van de diensten van CRE8media. 

  Onze werkzaamheden
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Grafisch ontwerp
  • Drukwerk realisatie
  • Advertentie werkzaamheden
  • Fotografie
  www.madametrudo.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten