Ayurveda HansenHerten

Ayurvedische wetenschappen

Ayurveda Hansen is het bedrijf van de altijd vriendelijke Thérèse Hansen. Door haar bijzondere kennis in de Ayurvedische wetenschappen weet ze menig een te inspireren in hun levensloop.

CRE8media had een bijzondere samenwerking met Ayurveda Hansen waarbij we tot een treffende huisstijl en website konden komen.

CRE8media
Werkzaamheden voor Ayurveda Hansen
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Grafisch ontwerp
  • Drukwerk realisatie
  • Fotografie

Bezoek de website van Ayurveda Hansen
www.ayurvedahansen.nl

Wat vindt Ayurveda Hansen

Een nieuwe onderneming opstarten is een avontuur. Bijzonder wordt het als je naar buiten wilt treden op internet. Maar hoe maak je nu een professionele web-site als je daar geen kaas van hebt gegeten? Via via kwam ik bij CRE8media. Het eerste gesprek met Maurice was over en weer een aangename ervaring. Ik wilde een zakelijke web-site, hetgeen in mijn branche niet zo eenvoudig is. Adviseren over bewustwording, kwaliteit en vitaliteit van het leven voor de mens en daar ook nog eens gevoel in leggen en dan ook nóg zakelijk zijn, waauw. Maurice bleek zich goed ingeleefd te hebben in de materie en had direct duidelijke ideeën, over het bij elkaar brengen van beelden in de vorm van foto’s en mijn teksten. Met het ontwerp van het logo, de lotus, de bloem die vanuit het donker naar het licht groeit. Groeiden ook de ideeën in het gezamenlijk proces denken. De lotus met in het midden het hart vrij maar niet alleen door de bladeren er om heen, is een duidelijk symbool dat mensen met elkaar de wereld mooi maken. Een wereld om te genieten van het leven. De veelzijdigheid van mijn aanbod is gesymboliseerd in de kleurenbalk. En de natuur wordt weergegeven in de foto’s. Eindelijk is het zover, de web-site is een feit en ik krijg veel positieve reacties. Ik kijk eveneens terug op een goede samenwerking en creatieve ontwikkeling in team verband. Ik wens Maurice veel creatieve inspiratie om nog meer van deze prachtige websites te kunnen ontwikkelen.  Ayurveda Hansen Thérèse Hansen