Sif GroupRoermond

Offshore, boortorens, windturbines, hoge drukvaten en boilers.

Sif Group bv. ontwikkelt delen van boortorens, windturbines, hoge druk vaten en boilers. Bij Sif Group bv. werken 150 hoog gekwalificeerde mensen. Sif Group bv levert wereldwijd.

Sif Group bv. te Roermond is gespecialiseerd in het vervaardigen van producten voor de volgende markten:
- Offshore Oil and Gas industry
- Offshore Wind farm Foundations
- Harbour and Jetty Facilities
- Pressure vessel Shells and Cones
- Civil and Mechanical Engineering

CRE8media
Werkzaamheden voor Sif Group
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Grafisch ontwerp
  • Fotografie

Bezoek de website van Sif Group
www.sif-group.com

Wat vindt Sif Group

Sif Group bv werkt voornamelijk internationaal in de wind- en offshore industrie. De producten zijn gemakkelijk te omschrijven maar moeilijk te beschrijven en in beeld te brengen. We zochten een website ontwikkelaar die Sif Group bv perfect in beeld kon brengen zodat bezoekers van onze site een goede indruk van het bedrijf kregen.

Vele aanbieders dachten hier te lichtzinnig over en meenden met een aantal foto’s per e-mail een website voor ons te kunnen ontwikkelen. Maurice van Kessel heeft echter een bezoek aan ons bedrijf gebracht en hij kreeg hierdoor een indruk die noodzakelijk is om Sif Group bv op de juiste manier te profileren. Zeer snel na zijn bezoek werd een concept aangeleverd waaruit wij meteen concludeerden dat CRE8media voor ons de juiste kandidaat zou zijn. Na enkele kleine aanpassingen werd de website perfect opgeleverd.

Naast dit alles heeft CRE8media ook voor ons de hosting verzorgd via een hun bekende partij, ook de ondersteuning achteraf (kleine wijzigingen of tijdelijke toevoegingen) werden door CRE8media perfect afgehandeld.

In het kort gezegd is CRE8media een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook door hun service.

Fred Bruijnen
ICT Department
Sif Group bv