MasterlightPanningen

Masterlight, producent van kwalitatieve designverlichting

Masterlight | part of Eurolight BV is sinds 1987 actief als producent van kwalitatieve designverlichting in zowel moderne als klassieke stijlen. Inmiddels levert Masterlight haar designverlichting aan verlichtingsspeciaalzaken en meubelzaken in een groot deel van Europa.

Naast de productie van interieurverlichting voor de consumentenmarkt, heeft Masterlight zich ook gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van projectverlichting, retailverlichting en private label manufacturing. Door hun vakkennis en flexibiliteit kunnen ze uitstekend voldoen aan de speciale wensen van projectinrichters en retailers. In overleg met onze relaties ontwerpen en produceren wij decoratieve verlichting die door de relatie gebruikt wordt voor toepassing in projecten of voor de inrichting van eigen winkels in de gehele "EMEA" regio. Tot hun clientèle behoren enkele grote merken met winkels wereldwijd.

Voor Masterlight realiseerde INTELWEB een totaal vernieuwde website. Passend bij hun eigen stijlvolle producten.

CRE8media
Werkzaamheden voor Masterlight
  • Website ontwikkeld
  • Ontwerp drukwerk
  • Productfotografie

Bezoek de website van Masterlight
www.masterlight.com

Wat vindt Masterlight

Wij, Masterlight te Panningen, hebben de samenwerking met CRE8media als zeer prettig ervaren. In korte tijd heeft CRE8media al onze wensen weten te realiseren voor de nieuwe website van ons bedrijf. Een mooie huisstijl en vormgeving en de laatste marketingtools zoals social media. Daarnaast heeft men ook de fotografie voor onze website verzorgd, met een prachtig resultaat. Er wordt door CRE8media ook zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!