Madame TrudoRoggel

Speciaalzaak voor damesmode in de grotere maten.

Madame Trudo in Roggel is een begrip als het op mode met een maatje meer aankomt. Niet alleen klanten uit de regio, maar uit heel Nederland en België komen keer op keer terug bij deze speciaalzaak die met een bijzonder uitgebreide en gevarieerde collectie in de maten 46 tot en met 60 aan elke smaak tegemoet komt.

Het begon allemaal bijna dertig jaar geleden, in 1982, toen het echtpaar Klompen-Verstappen in een slaapkamer begon. Al vlug kwam de hal erbij en een kopje koffie werd door de klanten gewoon gezellig in de huiskamer gedronken. Het werd steeds drukker en na enkele jaren werd dan ook gezocht naar een nieuwe, volwaardige locatie. Dat werd een pand aan de Koppelstraat 24, waar de zaak nog steeds is gevestigd. Na een uitbreiding in 1990 beschikt Madame Trudo daar tegenwoordig over een sfeervolle, overzichtelijke winkel met een oppervlakte van 220 m2.
 
Met die veelzijdige en brede collectie en met enthousiaste medewerkers die de klant begeleiden met een deskundig advies heeft Madame Trudo in de loop der jaren een grote, vaste klantenkring opgebouwd. Klanten die weten dat ze er altijd een mooie aanvulling voor hun garderobe vinden, die de ruime, gratis parkeergelegenheid op prijs stellen en die nog altijd onder het zoeken een lekker kopje koffie drinken. Alleen niet meer in de huiskamer.
 
Madame Trudo maakt sinds 2010 gebruik van de diensten van CRE8media. 

CRE8media
Werkzaamheden voor Madame Trudo
  • Huisstijl ontwerp
  • Website ontwikkeld
  • Grafisch ontwerp
  • Drukwerk realisatie
  • Advertentie werkzaamheden
  • Fotografie

Bezoek de website van Madame Trudo
www.madametrudo.nl

Wat vindt Madame Trudo

We zijn een speciaalzaak in grote maten damesconfectie en bij ons wordt er op maat gelet. Maatwerk is wat we verwachten. Voor een website kwamen we voor het eerst bij cre8media, zij hebben ons met onze wensen die we hadden uitstekend geholpen. Een website als 'n mooi maatpak kwam er als resultaat uit. Voor ons als speciaalzaak was het heel belangrijk dat het aan de normen van de huisstijl voldeed. We stonden verbaasd. CRE8media wist dit op een creatieve manier tot uitdrukking te brengen in visite-kaartjes, drukwerk, cadeau-bonnen, posters, advertenties... zonder dat er veranderingen kwamen wat huisstijl betreft. Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor cre8media maakt dat ze met je mee denken en je kunt kiezen uit de vele mogelijkheden die men biedt. Dat alles heeft door de tijd heen geresulteerd dat het een mooie samenwerking is geworden.

W. Klompen
Madame Trudo, Roggel