Maatwerk cloud software voor MKB en organisaties.

Voor bedrijven die op zoek zijn naar op maat ontwikkelde, innovatieve en gebruiksvriendelijke software.

Over maatwerk software

Standaard software voldoet vaak niet aan de eisen, wensen en behoeftes van bedrijven. CRE8media heeft voor vele bedrijven reeds cloud software op maat ontwikkeld. De mensen van CRE8media hebben gevoel voor business en hun top-expertise in technologie en user experience design zorgen voor een eindproduct waarmee bedrijven jarenlang verder kunnen.

Uiteraard is de maatwerk software die wij ontwikkelen altijd uitbreidbaar in de toekomst. Software ontwikkeld door de mensen van CRE8media staat garant voor high performance en is veilig en gebruiksvriendelijk.
Voor koppelingen met interne systemen, complexe database structuren, heavy-content platforms of het automatiseren van processen binnen uw bedrijf of organisatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij komen ook graag vrijblijvend bij u langs om samen met u uw wensen en de mogelijkheden die wij bieden te bespreken.

Afspraak maken

Case: Eye on Retail - Waalwijk

Voor Eye on Retail heeft CRE8media maatwerk cloud software ontwikkeld. Lees hieronder de ervaring van Eye on Retail:

Eye on Retail is een jong en snel groeiend Fieldresearch bureau wat gespecialiseerd is in o.a. Mysteryshopping, Testaankopen en Enquêtes. Na bijna vier jaar was er de noodzaak om de bestaande statische website te vervangen zodat deze weer voldeed aan de huidige eisen. Er zijn vele webdesigner maar het is belangrijk dat de opdrachtgever begrepen wordt. Omdat ik met CRE8media eerder heb samengewerkt aan een project heb ik hun verteld waar de nieuwe website van Eye on Retail aan moest voldoen. Ik ben hiervoor een aantal keren afgereisd naar Heibloem om daar samen met hun over te brainstormen. Door de voorbereidingen van CRE8media , hun ervaring, kennis en portfolio ging dit process zeer voortvarend. Het resultaat is een alles omvattende website met een nieuwe Huisstijl, design en een Real-Time Op Maat Dashboard voor onze klanten. Het Dashboard is een tool waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken. Wij zijn er trots op.

W. Verschuren - Eye on Retail

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten