Wij denken 'out of the box'

Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven.

Concept

De engelse term 'out of the box thinking' betekent anders denken dan het gebruikelijke denkkader. Conceptueel denken is ons op het lijf geschreven. CRE8media heeft inmiddels diverse concepten bedacht en ontwikkeld voor haar klanten. Vaak dreigt het gevaar van groepsdenken en wordt men makkelijk beinvloed door groepprocessen, waarbij het gevaar dreigt dat de kwaliteit van besluiten vermindert. Omdat wij exact weten welke mogelijkheden er zijn binnen ons vakgebied, online en offline, kunnen wij u helpen uw bedrijf of concept een nieuwe impuls te geven en eventueel bestaande problemen oplossen.

Wij brainstormen regelmatig met onze klanten om nieuwe ideeën te creëren en buiten de gebruikelijke denkkaders te treden. Interesse? Maak vrijblijvend een afspraak!

Innovaties van CRE8media

CRE8media heeft in het verleden vooruitstrevende, innoverende producten en concepten in de markt gezet voor bedrijven maar ook voor ons zelf!

In 2000 hebben wij het content-management-systeem 'Building Blocks' ontwikkeld waarmee onze klanten tot op de dag van vandaag hun websites beheren.

In 2004 hebben wij een digitale bladermodule (brochure) ontwikkelt waar veel bedrijven maar ook gemeentes gebruik van hebben gemaakt.

In 2008 hebben wij de "virtuele assistente" geïntroduceert waarmee bezoekers online live informatie konden opvragen en onze klanten meer gerichte informatie konden verzamelen van hun online bezoekers.

In 2013 is CRE8media gestart een landelijke concept Byloca (buy local) te ontwikkelen in opdracht van LMG (Local Media Group), een e-commerce platform bedoeld voor retail, horeca en dienstverlening waar consumenten lokaal, regionaal en landelijk producten en diensten kunnen vinden in hun directe omgeving.

In 2014 is daar Bedrijventelefoonboek.nl aan toegevoegd. Dit online "telefoonboek" is meer dan alleen een telefoonboek, naast bedrijfsgegevens kan men producten, merken, diensten en aanbiedingen in de eigen regio of daarbuiten vinden.

In 2016 heeft CRE8media branche specifieke platforms ontwikkeld onder de naam mooos.nl voor restauranten en eetgelegenheden en Yoobop.nl voor Nederlandse webshops. In datzelfde jaar heeft CRE8media twee lokaal gerichte platforms ontwikkeld waaronder Middellandstraat.nl voor ondernemers in Rotterdam en Hallenkwartier.nl voor zeven winkelgebieden in het hart van Amsterdam.

CRE8media is een innovatief bedrijf en wil met u meedenken en samenwerken om uw idee of concept zo uniek en professioneel mogelijk in de markt te zetten.

Afspraak maken

Brainstormsessie

Wij brengen graag vrijblijvend een bezoek aan uw bedrijf zodat wij een goed beeld van uw onderneming, uw werkzaamheden, het imago van uw bedrijf en uw doelgroep krijgen. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken, wij nemen ruim de tijd om een goed beeld te krijgen van uw onderneming en samen met u uw wensen te bespreken. Klik op onderstaande button als u vrijblijvend een afspraak met ons wilt maken.

Afspraak maken

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten