Beheer uw website met
Building Blocks

Al 20 jaar zeer betrouwbaar, snel, flexibel en gebruiksvriendelijk.

Over Building Blocks

Uw website zelf beheren kan met een onderhoudssyteem oftewel een Content Management Systeem. CRE8media heeft hiervoor het product Building Blocks ontwikkeld, dat zeer betrouwbaar, snel, flexibel en eenvoudig te bedienen is. U hoeft dus absoluut geen technisch specialist te zijn om zelf uw website te beheren! Building Blocks is geschikt voor elk soort website. Het maakt niet uit welke opmaak/layout uw website heeft en of uw website is gerealiseerd in Flash of HTML, Buildingblocks kan altijd gekoppeld worden aan uw bestaande website. uiteraard kunt u ook een nieuwe website door ons op maat laten ontwerpen en ontwikkelen.

Het systeem bevat verschillende onderdelen (oftewel 'Blocks') met elk hun eigen functionaliteit en doel, zoals het beheren van pagina's, modules, bestanden of bijvoorbeeld het beheren van uw digitale magazines. Door de uitgebreide flexibiliteit is het altijd mogelijk uw website uit te breiden met nieuwe onderdelen.

Met Building Blocks kunt u heel eenvoudig zelf uw website beheren. Kosten die u normaliter maakt voor aanpassingen door derden aan teksten, foto's en andere zaken kunnen vanaf nu bespaard worden. Bovendien kunt u wijzigingen aanbrengen op elk gewenst moment en vanaf elke locatie waar u een internetverbinding heeft. Building Blocks bestaat uit meerdere systemen (Blocken) die op elk moment gekoppeld kunnen worden aan uw website.

Uw website beheren
vanaf € 19,00 per maand

CRE8media biedt de mogelijkheid om per maand te betalen, per jaar (u ontvangt 1 maand gratis) of voor een vast bedrag zonder terugkerende kosten. Afhankelijk van uw wensen betaalt u naast onderstaande kosten vooraf een eenmalig bedrag voor implementatie. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden.

Het Content Block is de basis van uw website waarmee u alle teksten en foto's op uw pagina's kunt vervangen. Tevens kunt u de SEO van uw pagina's zelf optimaliseren.

 • Content Block
 • 5 pagina's beheren
 • 10 pagina's beheren
 • 15 pagina's beheren
 • 20 pagina's beheren
 • 25 pagina's beheren

Via het Listing Block kunt u ongelimiteerd opvolgende items zoals tabellen, lijsten, producten, vacatures, berichten toevoegen. Eventueel kunt u per item een start en einddatum instellen.

 • Listing Block
 • Nieuws module
 • Vacature module
 • Portfolio module
 • Producten module
 • Blog module
 • Foto gallerij module
 • Kalender module
 • Menukaart module
 • Digitale folder module
 • Foto slider module

Via het Upload Block kunt u ongelimiteerd bestanden uploaden. Foto's worden automatisch verkleind naar het juiste formaat.

 • Upload Block
 • Foto upload module
 • PDF upload module
per maand

Belangrijk detail: bovenstaande prijzen zijn inclusief onze deskundige helpdesk.
U staat er dus nooit alleen voor en u ontvangt nooit onverwacht facturen.


Voor meer informatie bezoek onze website:
www.buildingblocks.nl

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiënt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten