CRE8media, een flexibel bedrijf dat haar omvang kan aanpassen.

Naast onze eigen mensen werken wij nauw samen met freelance professionals en partners die elk hun eigen specialisme hebben.

Over ons

Sinds 1999 ontwerpen en realiseren wij websites, huisstijlen, drukwerk, presentaties, animaties, oftewel alles op het gebied van digitale vormgeving. Voor kleine, startende ondernemingen tot grote bekende ondernemingen zoals de Telegraaf, The Times, SBS6, Makro, Danone, Datawire sport, Datanews, Speurders, Océ Technologies, Provincie Limburg, de gemeente Roermond, de gemeente Venlo en nog velen meer.
 
CRE8media heeft eigen mensen in dienst en werkt met diverse vaste partners, die ieder hun eigen kwaliteiten hebben. Zo werkt CRE8media samen met professionele tekstschrijvers, programmeurs en fotografen. Het werken met gespecialiseerde partners heeft als voordeel dat CRE8media een flexibel bedrijf is, dat haar omvang kan aanpassen aan haar opdrachten. Deze professionals worden door ons ingezet bij projecten die perfect aansluiten bij hun specialisme. De doelgerichte krachtenbundeling van commerciële, technologische en creatieve kennis, staat garant voor een schat aan specialistische knowhow.

Daarnaast is het aanmoedigen en motiveren van jong talent een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering. Dat houdt ons scherp. We hebben een bloeiende afstudeer- en stagecultuur en onze jonge talenten doen veel meer dan alleen koffiezetten. Ze zijn volwaardig lid van ons team en we zorgen ervoor dat ze waardevolle ervaring opdoen door ze actief te laten meewerken en meedenken.

CRE8media is een erkend Ecabo leerbedrijf.
Klik hier voor het erkenningsbewijs erkend leerbedrijf.

Bij CRE8media houden we van een gedreven en passievolle aanpak. Onze klanten zitten dan ook regelmatig met ons aan tafel te brainstormen om nieuwe concepten tot stand te brengen of bestaande concepten naar een hoger niveau te tillen. De ligging van onze studio geeft meteen een beeld met wie u te maken heeft, geen stropdassen cultuur, geen dure woorden, wij houden niet van wollige praat maar communiceren zoals wij het noemen in klare "werkplaats taal" die voor iedereen te begrijpen is.

Wij komen ook graag naar u toe.

Wij brengen ook graag een bezoek aan uw bedrijf zodat wij een goed beeld van uw onderneming, uw werkzaamheden, het imago van uw bedrijf en uw doelgroep kunnen vormen. U kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken, wij nemen ruim de tijd om een goed beeld te krijgen van uw onderneming en samen met u uw wensen te bespreken. Klik op onderstaande button als u vrijblijvend een afspraak met ons wilt maken.

Afspraak maken

Wij willen CRE8media hartelijk danken voor de snelle levering, correcte omgang en uitstekende service m.b.t. het bouwen van onze website. Wij bevelen CRE8media sterk aan bij collega ondernemers die een goede, betrouwbare partner zoeken.

Wendy Tobben - Eigenaar
Hotel Alpenhof - Oostenrijk
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een partij waarmee men met een gerust hart zaken kan doen, wij zijn in ieder geval voor meer dan 100% tevreden over hun kennis en kunde maar ook over hun service.

Fred Bruijnen - ICT Department
Sif Group bv
Ervaringen van onze klanten

Hun motto is dat het beste moet, zorgen voor goed maatwerk dat er tevens mooi uit moet zien. De uitdaging voor CRE8media maakt dat ze met je mee denken.

W. Klompen - Eigenaar
Madame trudo
Ervaringen van onze klanten

Waarom we hebben gekozen voor CRE8media? We hebben in 2003 samengewerkt bij het opzetten van een nieuwe lay-out voor www.roermond.nl. Met deze website wonnen we in dat jaar de publieksprijs van de Webwijzer Award voor overheidswebsites.

R. Schoemakers - Afdeling communicatie
Gemeente Roermond
Ervaringen van onze klanten

Er wordt door CRE8media zeer goed meegedacht en aangevuld, kortom uitstekend teamwork en resultaat!

W. Joosten - Eigenaar
Joosten Lichtadviescentrum
Ervaringen van onze klanten

CRE8media is een goede partner voor bedrijven die meer willen met hun website, van origine een Roermonds bedrijf, die weten waar ze over praten en er verstand van hebben.

H. Timmermans - Eigenaar
Timmermans kantoren
Ervaringen van onze klanten

Defiance is altijd zoekende naar manieren om zich in de designwereld te profileren. Uitingen op het web moeten hiermee stroken, CRE8media was het bedrijf dat onze wensen heeft waargemaakt.

F. de Ruijter - Designer
Defiance design
Ervaringen van onze klanten

Door de voorbereidingen van CRE8media, hun ervaring en kennis is het resultaat een alles omvattende website, een nieuwe Huisstijl en een Real-Time Op Maat Dashboard waar onze klanten dagelijks zeer efficiŽnt en effectief mee werken.

W. Verschuren - Eigenaar
Eye on Retail
Ervaringen van onze klanten

CRE8media voelt de klant feilloos aan en kan daardoor snel acteren. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en bevelen Cre8media dan ook van harte aan!

S. Bolderdijk - Manager Human Resources
Sonetco
Ervaringen van onze klanten

Passie

Van jongs af aan zijn wij actief met tekenen, schilderen en gefascineerd door techniek en technologie. Zo is de passie voor het creatieve vak steeds verder ontstaan. Dat is tevens het geheim van ons succes, een perfecte samenwerking tussen ontwerpers en programmeurs, prettig gestoorde professionals die met veel passie hun werk doen. Het digitale tijdperk heeft het mogelijk gemaakt dat wij onze creativiteit en gedrevenheid nu kunnen inzetten voor uw bedrijf. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw website, vormgeven van uw advertenties, programmeren van applicaties, ontwikkelen van complexe webshops of het fotograferen van uw producten, u bent bij ons aan het juiste adres.

Creativiteit staat ons op het lijf geschreven. Daarom werken bij CRE8media uitsluitend mensen die vanuit passie hun vak beoefenen. Hierdoor bent u verzekerd van slimme, doordachte, kwalitatieve en mooi vormgegeven concepten of producten en een professionele presentatie van uw onderneming.